Medailles op het tornooi te Ingelmunster

De kadetten doen het goed ! De kadetten Emiel Vandenabeele, Dante Alleman, Wolf Naiaert en Armand Snauwaert namen op 7 maart deel aan het Internationaal tornooi te Ingelmunster.
Dit sterk bezette tornooi gaat door op 7 matten ! Belangrijk voor de 1° jaars kadetten is vooreerst hun deelname om zich met sterke judoka's te meten en vooral de inzet en manier van werken is heel belangrijk. Dat hebben ze allemaal bewezen. Emiel heeft zich goed ingezet maar verloor zijn 1° kamp alsook de herkansing. Armand had het moeilijk maar was in de Golden Score activer en won. De volgende kamp verloor hij en kon via de herkansingen verder kampen voor de 3° plaats maar het mocht niet zijn. Een mooie 5° plaats voor Armand. Eveneens voor Dante die sterk begon met een eerste ippon zege. De volgende kamp verloor hij van de latere winnaar en kon herkansen. Veel inzet in de kamp voor de 3° plaats, maar hij werd gecounterd. Een verdienstelijke 5° plaats voor Dante. Wolf was die dag een echte wolf. Twee yuko's en een ippon in zijn eerste kamp.Volgende kamp weer ippon. In de halve finale tegen Geerts verloor hij met een yuko. De kamp voor de 3° plaats tegen Beckers was een thriller. Geen van beide kampers gaf een duimbreed toe met elk een yuko. Spannend, tot in de laatste minuut Wolf een waza ari scoorde. De seconden telden af en de bronzen medaille was binnen. Leeggevochten maar dolgelukkig.
PROFICIAT aan alle 4 !
In de namiddag waren de beloften aan de beurt. Na lang wachten was het eindelijk aan de beurt van Steven Schram. Een sterke poule en goed om het eigen judo te testen. Tegen de Belgisch kampioen Mauro Demeyer verloor Steven, die toch enige tijd inactief geweest was. De kamp tegen Robin Goethals won Steven heel overtuigend met een armklem. Een welverdiende zilveren medaille voor Steven.
PROFICIAT ! 

Coach: Annie

Foto's

  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster
  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster
  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster
  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster
  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster
  • Medailles op het tornooi te Ingelmunster