Nieuw sportseizoen start met mooie resultaten

Op het eerste tornooi te ARDOOIE op 16/09/2018 namen de U11 deel en behaalden volgende resultaten: Warre Govaere 2°, Audric en Xander Rasschaert eveneens 2° en Falke Van Volcem behaalde de 3° plaats. De inzet was goed en we mogen zeggen dat ze de start zeker niet gemist hebben. Op naar de volgende en, PROFICIAT.

Volgend tornooi was te OOIGEM op 07/10 . Bij de U11 was het Warre Govaere en Audric Rasschaert die al hun tegenstanders overwonnen en dus als 1° eindigden. Xander Rasschaert verloor slechts 1 kamp en werd 2°.
Deze keer namen ook de U13 deel: Artur Melsens en Kenji Plovyt die hier startten behaalden een derde plaats.PROFICIAT.

13/10 LENDELEDE:  Bij de U 11 kampte Falke Van Volcem een 3° plaats en Warre Govaere behaalde weer een 1°plaats. Een 3° plaats was er voor Kenji Plovyt en Artur Melsens bij de U13. PROFICIAT.

Op 21/10 was het in eigen stad BRUGGE : Warre Govaere werd 2° na heel spannende wedstrijden, maar werd gecounterd in zijn laatste wedstrijd. Audric Rasschaert werd 3° terwijl zijn broer Xander in topvorm was en 1° werd. Ook de U 13 deden het heel goed met een 2° plaats voor Artur Melsens en Kenji Plovyt. Nieuwe starter Jurre Verheyen toonde dat hij klaar is voor tornooien. Goeie inzet en techniek en hij behaalde zelfs een eerste score en behaalde de 3° plaats. PROFICIAT.

Als trainers zijn we zeer tevreden met deze positieve evolutie. Techniek en regelmatige training op woensdag en zaterdag zorgen voor deze vooruitgang. DIKKE PROFICIAT AAN ALLE JUDOKA'S VOOR JULLIE DEELNAME EN DEZE MOOIE RESULTATEN.

Zie foto's.
 

Foto's

  • Nieuw sportseizoen start met mooie resultaten
  • Nieuw sportseizoen start met mooie resultaten
  • Nieuw sportseizoen start met mooie resultaten
  • Nieuw sportseizoen start met mooie resultaten