Succes op de Provinciale Kampioenschappen

De eerste jaars kadetten U15, hebben uitstekend gewerkt. De overgang van de U13 naar de "echte" competitie is niet gemakkelijk, maar zij mogen fier zijn op hun prestatie want ze behaalden elk een medaille ! 
Briek Govaere behaalde in de -34 categorie een zilveren medaille, Stijn Moerman een bronzen medaille( -42) en eveneens bronzen medaille voor Yoran Vanlersberghe (-50). Dikke Proficiat !
Bij de beloften U18 was er niettegenstaande heel goed werk, geen medaille. Tom Vandepitte werkte nochtans goed, maar ontbreekt nog ervaring. Wolf Naiaert kon nog via de herkansingen terug keren maar verzwakt door ziekte zat er deze keer geen medaille in. Armand Snauwaert kon na een lange periode van inactiviteit toch mooi judo laten zien. Hij sneuvelde juist vòòr de kamp om brons, maar mag heel tevreden zijn met de 2 behaalde punten voor de zwarte gordel. Wolf maakte ook punten, maar hij heeft de "10" al op zak en kan zich voorbereiden voor de zwarte gordel. Proficiat jongens.
Bij de U21 waren er slechts 5 deelnemers in de -55 kg. Dus Steven Schram en Nick Warmoes, beiden -55kg, hadden elk 4 kampen af te werken. Beiden kampten heel goed, maar Nick kon wegens een kwetsuur jammer genoeg niet alle kampen afwerken. Steven behaalde wel de gouden medaille.
PROFICIAT AAN ALLEN .

Zie: Foto's